avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 639 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Decăderea din drepturile parintesti
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Decăderea din drepturile parintesti

Bună ziua am și eu o întrebare:am un copil făcut cu prietenul meu nu suntem căsătoriți, cum as putea sa-l scot din drepturile parintesti?Copilul e trecut pe numele lui.Ptr pensie alimentara l-am dat în judecata am câștigat dar vreau sa plec din tara și nu vrea sa-mi dea procura.
Cel mai recent răspuns: Avocat Minoi , utilizator 21:16, 29 Ianuarie 2018
Folositi impropriu termeni juridici,dvs vreti sa exercitati autoritatea parinteasca in mod exclusiv nu sa-l decadeti din drepturile parintesti.Pt plecarea in strainatate puteti solicita instantei suplinirea consimtamantului printr-o actiune,pt autoritate exclusiva nu prea aveti sanse ,dar consultati un avocat .
Ultima modificare: Luni, 29 Ianuarie 2018
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Buna seara ,

Nu este necesar decaderea din drepturile parintesti pentru a pleca cu copilul din tara .
Puteti face o actiune in instanta pentru Suplinire de consimtamint parental

Cu drag

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot sa il decad din drepturi pe tatal copilului meu? Catalina12345678 Catalina12345678 Traiesc in concubinaj cu tatal fetitei mele.El a recunoscut-o pe fetita.dar as vrea sa stiu daca ma despart de el as putea sa il decad din drepturi si sa trec ... (vezi toată discuția)
Doresc sa decad din drepturile parintesti fostul sot. poate pierde ... vacaru cornelia vacaru cornelia doresc sa decad din drepturile parintesti fostul sot.poate piede copilul dreptul la pensie alimentara? (vezi toată discuția)
Retragere din drepturile parentale Gabrya Gabrya In urma divortului, am stabilit de comun acord custodia comuna asupra minorului, cu resedinta la mama. Tatal are obligatia platii unei pensii de intretinere ... (vezi toată discuția)