avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1032 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... doresc sa decad din drepturile parintesti fostul sot. ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

doresc sa decad din drepturile parintesti fostul sot. poate pierde ...

doresc sa decad din drepturile parintesti fostul sot.poate piede copilul dreptul la pensie alimentara?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 17:05, 25 Februarie 2023
Nu il puteti decade, ce intelegeti prin decadere din drepturi?
Nu pierdeti dreptul la pensie. Plateste pensie?
da. ce procedura pot urma sa nu fie nevoie a-mi da procura sa pot pleca cu copilul in spania.nu vrea sa-mi dea acceptulul
Cereti in instanta ca aceasta sa suplinească acordul tatalui.
Daca nu e vorba doar de o plimbare, ci vreti sa va stabiliti in Spania, cereti fie stabilirea locuintei copilului la dvs in Spania, fie sa exercitati singura autoritatea parinteasca.
Nu sre absolut nici o.legatura,,decaderea",cu problema întâmpinată de dvs
Puteți apela la instanta pt suplinire acord parat o cu totul alta poveste...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decadere din drepturi tata disparut fara urma Augusta86 Augusta86 Buna ziua, Am o fiica de 6 ani, in urma unei relatii cu un cetatean american. Nu am fost casatoriti, dar fetita mea ii poarta numele. Primii patru ani din ... (vezi toată discuția)
Divort, neplata pensie alimentara in integritate, deplasarea cu minorul in strainatate pentru a munci. ce pot face aenasoaeib aenasoaeib Buna ziua.Sunt divortata de pe data de 29.06,2015 in instanta sa decis ca locuinta minorului este stabilita la mama ,autoritatea parinteasca este exercitata de ... (vezi toată discuția)
Suplinire consimtamant parinte lolo0112 lolo0112 Buna ziua. Pentru obtinerea unei hotarari judecatoresti care sa suplineasca acordul celuilalt parinte pentru iesirea temporara din tara a minorului, pe ... (vezi toată discuția)