avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 740 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Anaf imi poate bloca contul?
Discuție deschisă în Executare silită

Anaf imi poate bloca contul?

Am si eu o intrebare
Eu am un cont la o bancă în românia
Si lucrez la negru in strainatate si trimit bani pe cont in romania
Fără să am un contract de munca
Deci anaf imi poate bloca contul dacă eu alimentez contul din românia fără sa am venituri declarate la anaf ?
Cel mai recent răspuns: -ELLA- , utilizator 21:43, 1 Februarie 2018
Buna ziua!
ANAF are dreptul de a pune poprire pe un cont al unui debitor cu datorii la ANAF ajunse la scadenta si neachitate, in conditiile legii.
Dvs. nu specificati daca figurati cu datorii la ANAF, daca vi s-a trimis vreo decizie de impunere ce trebuie achitata etc.
Nu am nimic de plătit la anaf
Doar am venituri din străinătate care le trimit pe contul din romania

-ELLA- a scris:

Buna ziua!
ANAF are dreptul de a pune poprire pe un cont al unui debitor cu datorii la ANAF ajunse la scadenta si neachitate, in conditiile legii.
Dvs. nu specificati daca figurati cu datorii la ANAF, daca vi s-a trimis vreo decizie de impunere ce trebuie achitata etc.

In acest context nu vad in ce imprejurari ar avea ANAF cadrul legal prin care sa va blocheze contul.

Daca lucrati la negru in strainatate, nu cred ca aveti obligatia de a depune vreo declaratie.
Cine şi cum trebuie să declare la Fisc veniturile obţinute din străinătate:

www.avocatnet.ro/articol_432...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dubla cesionare/creanta-la administratia financiara bogdan.netejoru bogdan.netejoru Buna ziua, Va rog sa aveti amabilitatea de a citi randurile de mai jos: Am un Srl o agentie de publicitate, un furnizor a dus toate facturile restante la ... (vezi toată discuția)
Bani retrasi din cont in contul datoriilor catre fisc dwayanu dwayanu acum 2-3 saptamani am primit o citatie de la anaf, conform careia ni se vor bloca conturile, din banca si de la trezorerie, daca nu platim datoriile de 1800 ... (vezi toată discuția)
Vreau sa contest poprirea pe contul firmei mele! amrogrup amrogrup Stimati avocati, Am o problema: am primit o instiintare de poprire pe cont, de la ANAF, pentru ca am avea o datorie catre un furnizor. Dupa ce am calculat ... (vezi toată discuția)