avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tendinţe în lumea creditării Depozit colateral credit Prima Casa
Discuție deschisă în Tendinţe în lumea creditării

Depozit colateral credit Prima Casa

Bună ziua,
În anul 2014 am contractat un credit Prima Casa prin Banca Transilvania. Perioada inițială a creditului a fost 14 ani. Acum as dori sa rambursez anticipat tot creditul.
Întreabarea mea este: În momentul în care am făcut acest credit mi s-a solicitat sa fac o depunere, un depozit colateral pentru Fondul de Garantare (dacă rețin bine). Ce se întâmplă cu acest depozit dacă eu lichidez creditul acum? Acești bani din depozitul colateral îmi revin mie sau ce se întâmplă cu ei?
As aprecia mult dacă mi-ați răspunde.
O zi frumoasa!
Ancuta
Ultima modificare: Marți, 30 Ianuarie 2018
ancuta1ancuta, utilizator
Cel mai recent răspuns: Alina Rosu , Evaluator 10:22, 22 Februarie 2018
In contractul de credit sunt mentionate aceste informatii: depozitul colateral reprezinta echivalentul a 3 rate de dobanda ce se actualizeaza periodic; la lichidarea creditului se ia in calcul si acest depozit colateral retinut la acordarea creditului.
O zi frumoasa!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contractarea unui credit la o banca,urmarea se dovedeste adevarat dezastru nicucc nicucc In Martie 2012 am contractat un credit pe firma in valoare de 45.000 ron. Conditiile au fost: -cash colateral 9000 ron(garantie) deci am facut un credit ... (vezi toată discuția)
Legalitate depozit colateral credit prima casa eugenpn eugenpn Buna ziua, Va rog mult de tot, daca stie cineva, sa imi raspunda la urmatoarea intrebare: in august 2010 am semnat un contract de credit pt achizitionarea ... (vezi toată discuția)
Rambursare antici[pata 90% din credit zexe zexe Buna ziua, Am rambursat anticipat cam 90% dintr-un credit de nevoi personale, creditul este in euro cu dobanda fixa. Dupa rambursare am constatat ca la ... (vezi toată discuția)