avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu prenatal
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu prenatal

Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la.obiect . Momentan sunt somera am un venit de 470 lei lunar. Sunt însărcinată în 8 luni si 2 săptămâni, am fost la serviciul de indemnizații din județ unde mi s-a spus ca trebuie sa intru in prenatal. Am mers la AJOFM Arad si in urma discutiei am adus toate documentele ce mi s-au cerut, inclusiv concediu medical vizat de doctorul de familie. Domnul care se ocupă de acesy resort la AJOFM mi-a comunicat ca din pacate de anul acesta s-a schimbat legea si nu voi primi.bani pentru concediul meu prenatal, ci mai mult de atat va trebui sa mai dau eu ceva bani statului. Cum este posibil asa ceva ? Unde gasesc legea aceasta sa pot si eu citi si sa ma.informez corect?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:38, 30 Ianuarie 2018
Nu scrie in niciun act normativ asa ceva .... probabil din calculul indemnizatiei reiese.
Ultima modificare: Marți, 30 Ianuarie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Referitor concediu prenatal n_adriana82 n_adriana82 Buna ziua! Sunt o viitoare mamica insarcinata in 31 de saptamani si am fost la medicul de familie pentru a-mi lua concediu prenatal. Precizez ca sunt somera, ... (vezi toată discuția)
Repartizare loc munca de la ajofm in timpul concediului medical ancabuzatu ancabuzatu Buna ziua, Sunt somer de cca 2 luni. Ieri am mers la doctor mi s-a dat un concediu medical (pe perioada 13-19.02.2013) pe care m-am dus azi, 14.02.2013, sa-l ... (vezi toată discuția)
Nesemnarea carnetului de somaj SergiuLuci SergiuLuci Am intrat in somaj si acuma as avea o problema caci trebuie sa plec din tara pe un termen de 2 luni.Intrebarea ar fi daca mai primesc somaj sau daca poate sa ... (vezi toată discuția)