avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Model contract de prestari servicii cu clauze complexe
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Model contract de prestari servicii cu clauze complexe

Buna ziua,
Am nevoie,va rog de un model de contract prestari servicii care sa il "protejeze" pe prestator si sa aibe mai multe obligatii pentru beneficiar inclusiv calcul de penalitati in caz de neplata.
Gasesc undeva modele de contracte?
Multumesc !
Cel mai recent răspuns: MonicaLazarLucia , utilizator 14:20, 30 Ianuarie 2018
pe avocatnet.ro
Nu am gasit.Aveti vreun link,va rog ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperarea banilor platiti pentru un contract de prestari servicii neonorat Parintele_75 Parintele_75 Buna ziua, Va rog sa-mi dati un sfat referitor lacalea de atac pe care sa folosesc pentru a-mi recupera cat mai eficient banii achitati pentru un contract ... (vezi toată discuția)
Dobanda legala Mirnea Luiza Mirnea Luiza Am semnat un contract de prestari servicii de proiectare, in calitate de beneficiar, in februarie 2010, am achitat un avans si nu mi s-a prestat acel serviciu ... (vezi toată discuția)
Penalitati de intarziere in executie prestari servicii iesiredinindiviziune iesiredinindiviziune Buna ziua, - in contractul (contract de prestari servicii) incheiat intre (noi) persoane particulare si o firma, penalitatile sunt de 0,01 si dupa aceea nu ... (vezi toată discuția)