avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... CNP gresit
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

CNP gresit

Am descoperit ca am cnp gresit,cred de la inceput, datele de nastere sunt corecte numai codul judetului este altul. Intamplarea a facut ca eu, coincidenta sau nu , sa ma mut chiar in judetul care este trecut in buletin, in certificatul de nastere. Ulterior am aflat ca cnp meu il mai are si o alta persoana care de fapt s-a nascut in judetul unde locuiesc, deci suntem doua persoane cu acelasi cnp. !!!
Cum pot remedia situatia, cu ce documente trebuie sa merg la primaria care m-a inregistrat inca de la nastere gresit? Cum modific toate documentele cu care sunt acum inregistrata, diplome, casa de sanatate ,casa de pensii...
Va multumesc

Alte discuții în legătură

Eroare cnp Ella16 Ella16 Am descoperit, ca am cnp gresit. Datele de nastere sunt corecte numai codul judetului este altul. Intamplarea a facut ca eu, coincidenta sau nu , sa ma mut ... (vezi toată discuția)
Cnp eronat in buletin ? mm83 mm83 Buna ziua, am o mare nelamurire privind CNP din buletin. Este posibil ca o persoana legitimata cu buletin de identitate emis in 1983, revizuit in 1994, sa ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. dupa decesul mamei mele am descoperit ca cnp iei este ... caricatura caricatura Buna ziua. Dupa decesul mamei mele am DESCOPERIT ca CNP IEI este gresit. In momentul in care sa nascut a primit un CNP,ulterior cand a facut buletinul ... (vezi toată discuția)