avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 820 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... FORMULAR S1
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

FORMULAR S1

sunt in rom si am asigurare in spania cu pot sa-mi trasfer ,asigurarea in rom ,prin acel formular s1 pe o perioda nedeterminata ,fara sa mai bat drumul pina la spania ,daca se pote din tara ,sa obtin acel trasfer ,va multumesc
Ultima modificare: Marți, 30 Ianuarie 2018
teugeniu@yahoo.com, utilizator

Alte discuții în legătură

Cum pot sa obtin formularul s1 pentru asigurari medicale in europa carlacota1 carlacota1 bunaziua, locuiesc in italia si parintii mei au venit si ei aici cu noi . am parcurs procedura perntru noua rezidenta in italia ( vor locui cu noi ) .in ... (vezi toată discuția)
Impozitare pensie teugeniu@yahoo.com teugeniu@yahoo.com Se pot impozita pensile romanilor care au rezidenta in Spania plus mutatia la primarie si drept de sedere au dreptul sa impoziteze pensile ? (vezi toată discuția)
Obținere formular s1, pentru mama mea pensionară Oaie Oaie Încerc de 6 luni să obțin formularul S1 de la casa de asigurări de sănătate Buzău, mama mea fiind pensionară, și momentan locuiește la mine în ... (vezi toată discuția)