avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... D. Locul de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

D. Locul de munca

Buna ziua. Daca Angajatorul angajeaza doi muncitori care vor lucra si la una din proprietatile angajatorului, dar care nu e inca punct de lucru, cum ar fi in regula sa se treca in C.I.M. la D. Locul de munca: În lipsa unui loc de muncă fix salariatul va desfăşura activitatea astfel: pe teren/santier conf dispozitiilor sefului direct?

Domeniul de activitate al firmei, cel principal, nu e in constructii. Acesti 2 muncitori necalificati in constructii - sunt primii angajati pentru acest domeniu. De aceea nu exista nimic mentionat nici in R.I.

In fisa postului e cuprins:

Condiţii de muncă:
Munca se desfăşoară pe teren/santier conform dispozitiilor sefului direct, in mediu cu praf si in contact cu materiale de constructie care pot contine substante chimice.

Multumesc
Ultima modificare: Marți, 30 Ianuarie 2018
AndradaCristu, utilizator
Cel mai recent răspuns: AndradaCristu , utilizator 16:21, 30 Ianuarie 2018
Cred ca ar trebui mentionate locatiile in care salariatul isi va desfasura activitatea.
Imi puteti oferi un model de formulare?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fise post zidar samotor danciucosmin danciucosmin ma poate ajuta si pe mine cu fise de post pentru: - zidar samotor - muncitor necalificat in constructii (zidarie samota) va multumesc ... (vezi toată discuția)
Fisa postului alessandromassimo alessandromassimo va rog , am nevoie de cateva fise de post; Fisa postului pentru muncitor necalificat in agricultura: Fisa postului pentru camerista hotel; Fisa postului ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! la intreprinderea la care am lucrat cu activitate ... DiChi DiChi Buna ziua! La Intreprinderea la care am lucrat cu activitate constructii montaj, am fost angajata in perioada -01.11.1984-01.04.1988 ca muncitor ... (vezi toată discuția)