Am stat la soacra 3 ani , am renovat casa și anexele pe bani mei in valoare de 10000 lei ,acum mă dat afara, intrebarea mea este daca îmi mai pot recupera bani in instanta?
Mulțumesc!
cyan
Moderator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Din ce motiv vreti sa va recuperati banii? Sunt si banii sotiei sau doar ai dvs personal?
Nu ati precizat daca ati divortat, sunteti in curs de divort sau ati fost dat afara cu tot cu sotie si copil.
Ati locuit acolo, este normal sa faceti niste reparatii si sa intretineti locuinta si sa asigurati un mediu favorabil familiei, dvs., sotiei si copilului,
Am fost dați afară și eu și soția cu copilul, cei 10000de lei ii pot dovedi , bani sunt ai mei din împrumuturi la care acum plătesc rate,am împrumuturi de peste 50000de lei bani care am construit și renovat la soacra
Daca aveti dovezi ale renovarii pe numele dvs sau al sotiei (chitante, facturi pentru materiale si lucrari, devize de lucrari) puteti solicita in instanta recuperarea banilor,
Incercati rezolvarea initial pe cale amibila printr-un mediator, poate se sperie soacra!
In cazul in care le-ati facut singur, fara muncitori, veti avea nevoie de martori.
Sotia ce parere are despre situatie si recuperarea banilor investiti? Mai are frati sau surori care sa profite de pe urma investitiilor facute in casa mamei? Sau poate ii ramane mostenire sotiei!