avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara- drept de creanta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara- drept de creanta

Am stat la soacra 3 ani , am renovat casa și anexele pe bani mei in valoare de 10000 lei ,acum mă dat afara, intrebarea mea este daca îmi mai pot recupera bani in instanta?
Mulțumesc!
Ultima modificare: Marți, 30 Ianuarie 2018
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: -ELLA- , utilizator 19:03, 2 Februarie 2018
Imi spune si mie cineva daca ii pot recupera?
Buna seara!
In acest caz recuperarea se poate face doar prin actiune in instanta. Prin urmare, in urma probatoriului administrat de dvs in instanta, tinand cont de legislatie "(2) Proprietarul materialelor are numai dreptul la contravaloarea materialelor, precum si la repararea, in conditiile legii, a oricaror alte prejudicii cauzate." INSTANTA ESTE SINGURA IN MASURA SA VA GARANTEZE DACA VA RECUPERATI BANII SAU NU.
Nu poate sti nimeni ce dovezi aveti in instanta si cum va interpreta instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept la mostenire-investitie Rose06 Rose06 Buna ziua. Mama mea are urmatoarea problema: Ea si cu 2 surori au mostenit o casa batrineasca.(una dintre surori a decedat si descedentul acesteia este un ... (vezi toată discuția)
Poate banca sa ia casa?? mikiank mikiank buna ziua!eu locuiesc cu soacra in casa iar aceasta se simte foarte rau.daca doamne fereste ea moare banca poate veni sa ia casa (ea avand un credit de ... (vezi toată discuția)
Reparatii apartament Bella1981 Bella1981 Administratia este obligata sa imi repare apartamentul in urma \"inundatiei\" de la terasa blocului. Daca ii dam in judecata ce sanse de castig am avea? (vezi toată discuția)