avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... demisie cand am un contract de munca de 2 ore pe zi
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

demisie cand am un contract de munca de 2 ore pe zi

buna seara am o nedumerire pentru perioada de preaviz
la un contract de munca de 8 ore pe zi sunt obligat sa lucrez 20 zile de preaviz la un contract de munca de 2 ore cate zile trebuie sa lucrez ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:45, 31 Ianuarie 2018
In c.i.m. care este perioada de preaviz mentionata in cazul demisiei?
20 de zile
Termenul de preaviz este tot de 20 de zile .

Preavizul nu se calculeaza in functie de durata timpului de munca mentionata in contract.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cate ore se lucreaza in preavizul de demisie? Claudiagh Claudiagh Buna ziua, Am si eu o rugaminte: am inteles ca in codul muncii se regaseste un articol in care scrie ca in timpul preavizului de demisie angajatul are ... (vezi toată discuția)
Un pensionar care lucrează la privat ,cu contract pe perioada ... jeanc jeanc Un pensionar care lucrează la privat ,cu contract pe perioada nedeterminata ,își da demisia cu preaviz. Câte zile și ore pe zi trebuie sa mai lucreze? (vezi toată discuția)
Demisia si perioada de preaviz. Carmen-luizza Carmen-luizza Si numarul de zile de preaviz cum se calculeaza? Eu lucrez 10 ore pe zi 2 cu 2 libere. Stiu ca preavizul este de 20 de zole licratoare la 8 ore...va multumesc ... (vezi toată discuția)