avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 660 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... prestare servicii in germania
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

prestare servicii in germania

Soc.com. romaneasca are un contract de finisare o constructie in germania,Firma din germania imi cere un certificat de scutire de impozite,pentru scazamintul taxei de impozitare ptr.constructii,altfel imi opreste 15%di factura nu stiu despre ce certificat este vorba,Am cel de tva sunt in roi.

Alte discuții în legătură

Cerere rambursare tva ue AlexT. AlexT. Care este procedura de rambursare tva dintr-un stat membru UE? Am o factura din Italia emisa cu Tva?Cum recuperez acest tva? Cum se declara ? (vezi toată discuția)
Tva si roi crinarug crinarug 1. Societatii X din Romania (cod CAEN 5229) i se factureaza transport maritim de catre o societate din Danemarca, pe factura mentionandu-se cota \"O\" TVA , ... (vezi toată discuția)
Contabilitate in germania Contabilitate sector 4 evoCONTA Contabilitate sector 4 evoCONTA Am urmatorul caz- o soc.romana are incheiat un contract cu o soc.germana de prestari servicii pe teritoriul Germaniei.In acest sens soc.rom duce proprii ... (vezi toată discuția)