avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 497 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Comunicare la parchet
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Comunicare la parchet

Buna ziua ! Tatal meu a avut doua dosare penale pt vatamare corporala cu sotia,au fost si au semnat amandoi la ambele ca se impaca si sa retraga ,iar dupa o luna de zile a primit o invitatie la tribunalul Timisoara pt comunicare si el si concubina,tinand cont ca suntem din Lugoj de ce ar trebui sa mearga la Timisoara si nu la Lugoj la parchet,si ce ar insemna comunicarea aceasta,un proces sau? Din moment ce au semnat retragerea plangerilor si a impacarii
Ultima modificare: Marți, 30 Ianuarie 2018
Evellynne, utilizator
Cel mai recent răspuns: Evellynne , utilizator 11:06, 31 Ianuarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ați primit o adresă sau o înștiințare?
Dacă este o adresă, în cuprinsul acesteia veți găsi nr. de dosar, astfel puteți verifica la instanță despre ce este vorba.
Multumesc pt raspuns,este si o adresa unde trebuie sa se prezinte maine am sa vad despre ce este vb ,va rog sa imi spuneti pe ce site as putea cauta nr de dosar,multumesc inca odata si va doresc multa sanatate si o seara frumoasa !

Olimpiu DRUȚĂ - Cabinet de Avocat a scris:

Ați primit o adresă sau o înștiințare?
Dacă este o adresă, în cuprinsul acesteia veți găsi nr. de dosar, astfel puteți verifica la instanță despre ce este vorba.

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Spuneti exact ce scrie acolo.
Instiintare
In atentia (numele) (adresa)
In conformitate cu prevederil art.260 si art 261 din Codul de procedura penala,va instiintam ca la data de (anul,luna,ziua) ora am procedat la afisarea prezentei,nefiind indeplinite conditiile de inmanare a sediul in str. ..... .
Va comunicam ca sunteti in drept sa va prezentati dupa 5 zile (lucratoare) de la afisarea prezentei,dar nu mai mult de 10 zile,pt inmanarea comunicarii la sediul.....
In cazul in care,fara motive temeince,nu va prezentati pt com solutiei in termenul de 10 zile,se va considera comunicata la implinirea acestui termen.Nr dosar 3475/P/2017

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Spuneti exact ce scrie acolo.

Daca am inteles bine, este vorba de comunicarea solutiei de clasare.
Formulati o cerere catre Parchet prin care solicitati comunicarea solutiei la adresa dvs.
Luati legatura si telefonic si explicati-le situatia de fapt.
Oricum, banuiesc ca nu intentionati sa depuneti plangere impotriva ordonantei.

Alte discuții în legătură

Instiintare citatie dosar penal? soundchaser soundchaser Buna seara, Poate ma puteti ajuta in legatura cu o instiintare pe care am gasit-o astazi in cutia postala, pentru ca nu am nici cea mai mica idee la ce se ... (vezi toată discuția)
Instiintare de la parchet rapid2121 rapid2121 Buna ziua. Am si eu o intrebare, daca ma puteti lamuri si pe mine. Am primit azi o instiintare pe numele meu, pusa in usa pt ca eram la ... (vezi toată discuția)
Instiintare de la parchet Luck G Luck G Buna ziua. Astazi am primit o instiintare pe numele meu, pusa in usa cat timp eram plecat. Instiintarea este din partea Parchetului Medgidia. Mi se spune ca ... (vezi toată discuția)