avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 552 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie copil

Buna ziua am si eu o intrebare,recent mi-am schimbat locul de trai in RO, inca nu sunt angajata in cimpul muncii.
Am copil de 5 ani,tatal copilului a decedat acum 5 ani in urma...ma intreb daca as putea beneficia de indemnizatie pentru copil sau alte ajutoare ...si bineinteles,unde asputea sa apelez...(eu si copilul dispunem de cetatenie romana si resedinta)
In asteptare de raspuns...
Va multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 31 Ianuarie 2018
ContSters457372, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters457372 , utilizator 20:13, 31 Ianuarie 2018
Nu puteti beneficia de indemnizatie pentru copil, intrucat aceasta se acorda până la 2 ani, respectiv 3 ani, în cazul copilului cu handicap.

Ajutor social - detalii
www.avocatnet.ro/articol_448...

[ link extern ]
Va multumesc.
Dar stiu sigur ca copii primesc pina la 18 ani indemnizatie in jurul de 80 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cetatean strain cu domiciliul in romania? Saso Saso exista acest titlu? fiica noastra este copilul..a doi cetateni! eu cetatean ro si sotul cu dubla cetatenie cetatean german si roman de curind ne-am ... (vezi toată discuția)
Vechimea in munca gabryele gabryele buna seara. As dori sa va adresez o intrebare: concediu de ingrijire a copilului pina la virsta de 2 ani se considera ca vechime in cimpul muncii sau sub ce ... (vezi toată discuția)
Pensie urmas dupa renuntarea la cetatenie florentina10ro florentina10ro Fiul meu e persoana cu handicap grav, are 28 de ani si primeste pensie de urmas deoarece tatal lui e decedat, noi traim in spania de 9 ani, eu mi-am luat ... (vezi toată discuția)