avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... calcul indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

calcul indemnizatie crestere copil

Buna ziua,
Pot sa beneficiez de ICC desi nu s-au scurs toate cele 126 zile de concediu prenatal/postnatal,dar au trecut 42 zile de la nastere? As mai avea inca vreo 30 zile pana se fac cele 126,dar m-ar avantaja daca as lua ICC pt. ca mi s-ar adauga si venitul dintr-o conventie civila.
Care este calculul la ICC la un venit anula net de 17.400 Ron ar veni pe luna 17.400/12 luni=1.450*85%=1.232 ron/luna? Este corect?
Cel mai recent răspuns: pakos , utilizator 17:40, 19 Octombrie 2009
La prima intrebare am sa va raspund eu: Da, puteti beneficia de indemnizatie crestere copil. Conditia este sa efectuati minim 42 zile concediu maternitate dupa nastere. Puteti cere acordarea concediului crestere copil imediat dupa expirarea celor 42 zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

126 de zile de concediu maternitate? marta946 marta946 Buna ziua, Cele 126 de zile de concediu pre-natal se pot imparti inainte si dupa nastere dupa cum vrea gravida? Cele 126 de zile se platesc cu 85% din ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil hudulineugenia hudulineugenia buna ziua! am inteles ca actele necesare pt. indemnizatie crestere copil pana la 2 ani se pot depune fie imediat dupa nastere fie dupa concediul de ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia pentru al doilea copil Nitu Claudia Nitu Claudia Va rog frumos sa ma ajutati cu niste informatii, daca se poate. As dori sa stiu cand este momentul oportun sa intru in concediu pentru cresterea copilului cu ... (vezi toată discuția)