avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1162 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... buna ziua - mama cu trei copii
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

buna ziua - mama cu trei copii

Daca am 3 copii si cel mare de 16 ani vreau sa ii dau in custodie la tatal lui de care divortez mai pot beneficia de acesti bani cand se va vota legea?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:10, 31 Ianuarie 2018
Probabil ca da... pana cand nu se adopta legea nu putem stii conditiile impuse de aceasta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se procedeaza la un divort cu un minor cand tatal minorului ii plecat in strainatate? RORSCHACH RORSCHACH Buna ziua! Ma poate ajuta cineva cum se procedeaza la un divort cand tatal minorului ii plecat in strainatate? Pe scurt: Doi ani de concubinaj+patru ani ... (vezi toată discuția)
Cum e sa fiu o mama fraiera.... 1735m 1735m buna dimineata, sunt o femeie divortata din 2004,la divort s-a stabilit ca fiul meu sa ramina in ingrijirea si custodia mea ,iar tatal lui sa ii plateasca o ... (vezi toată discuția)
Divort - copil minor - situatie locativa delicata SergeM SergeM Locuiesc impreuna cu cumnata mea si copilul acesteia (6 ani) in casa parintilor mei(mama este decedata, nu s-a facut succesiunea), In urma cu cca 2 ani fratele ... (vezi toată discuția)