avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 377 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Revin din ccc
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Revin din ccc

Buna ziua !
Revin din ccc ,firma are doua locatii diferite cu aceleasi posturi ,intrebarea mea este ,poate sa ma oblige sa ma intorc in cealalta locatie fata de cea din care am plecat ?multumesc frumos ,astept raspuns.

Alte discuții în legătură

Cic si dizolvare firma Lavinia 2018 Lavinia 2018 Buna ziua! Momentan sunt in Cic pt primul copil, născut în luna iulie 2018. Sunt însărcinată cu al 2, urmând să nasc în luna martie. Am auzit unele ... (vezi toată discuția)
Restructurare de post la intoarcerea din concediul de crestere copil ! e legal? mihu78 mihu78 buna seara pe data de 2 februarie 2011 trebuie sa ma intorc la munca deoarece fetita mea implineste 2 ani.Am luat legatura cu cei de la firma si mi-au spus ... (vezi toată discuția)
Concediu creștere copil MihaaG MihaaG Buna ziua, Va rog frumos sa ma ajutați ca nimeni nu ma lamureste concret ce este de facut. Sunt in urmatoarea situatie: Momentan sunt in concediu crestere ... (vezi toată discuția)