Buna ziua! Momentan sunt in Cic pt primul copil, născut în luna iulie 2018. Sunt însărcinată cu al 2, urmând să nasc în luna martie. Am auzit unele zvonuri ca firma de la care am plecat in Cic se va dizolva. Intrebarea mea este, ce se intampla cu situația mea? Sunt obligați să mă transfere si pe mine, ca și pe restul angajaților la cealalta firma? Sau vor scapa mai usor de mine avand contractul suspendat? Si mergând din Cic in Cic? Va multumesc mult pt raspuns.
Buna ziua,
Nu sunt obligati sa faca asta,
Dvs. o sa puteti beneficia in continuare de CCC, dupa ce nasteti o sa procedati ca in cazul primului copil, depuneti actele la primarie...
Pe perioada cat se suprapun concediile o sa primiti, pe langa indemnizatia pentru primul copil si un stimulent de 1250 lei pentru al doilea copil,
Firma se va desființa si muta la compania mama. Dacă mă întorc mai repede la munca, iar la momentul dizolvarii as fi in concediu de risc maternal, ar schimba situația?
Externalizare
rozi88
Buna ziua ,
O companie multinationala vrea sa externalizeze o anumita activitate . O divizie intreaga va fi prelutata de o firma mult mai mica unde nu ... (vezi toată discuția)