avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 605 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Cic si dizolvare firma
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Cic si dizolvare firma

Buna ziua! Momentan sunt in Cic pt primul copil, născut în luna iulie 2018. Sunt însărcinată cu al 2, urmând să nasc în luna martie. Am auzit unele zvonuri ca firma de la care am plecat in Cic se va dizolva. Intrebarea mea este, ce se intampla cu situația mea? Sunt obligați să mă transfere si pe mine, ca și pe restul angajaților la cealalta firma? Sau vor scapa mai usor de mine avand contractul suspendat? Si mergând din Cic in Cic? Va multumesc mult pt raspuns.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:08, 18 Septembrie 2019
Buna ziua,
Nu sunt obligati sa faca asta,
Dvs. o sa puteti beneficia in continuare de CCC, dupa ce nasteti o sa procedati ca in cazul primului copil, depuneti actele la primarie...
Pe perioada cat se suprapun concediile o sa primiti, pe langa indemnizatia pentru primul copil si un stimulent de 1250 lei pentru al doilea copil,
Ultima modificare: Luni, 16 Septembrie 2019
Ionut.ion, utilizator
Actualul societate se va desfiinta sau se va vinde ? Sunt doua aspecte total diferite ...
@ ionuț.ion Ma interesa mai mult ce se va întâmpla cand se va termina Cic. O sa mai am unde sa revin la munca?
Nu veti mai avea unde sa reveniti, daca va concediaza. Este bine sa ne precizati exact situatia : firma se radiaza de la ONRC sau se vinde ?
Ultima modificare: Luni, 16 Septembrie 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic
Firma se va desființa si muta la compania mama. Dacă mă întorc mai repede la munca, iar la momentul dizolvarii as fi in concediu de risc maternal, ar schimba situația?

Alte discuții în legătură

Externalizare rozi88 rozi88 Buna ziua , O companie multinationala vrea sa externalizeze o anumita activitate . O divizie intreaga va fi prelutata de o firma mult mai mica unde nu ... (vezi toată discuția)
Preluare de catre o alta firma in timpul cic alexandraluiza alexandraluiza Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti ce presupune preluarea unei de catre alta firma? Ma aflu in Cic pana la data de 13.02.2015 si daca nu am fost de acord sa-mi ... (vezi toată discuția)
Intoarcere din cic inainte ca sa implineasca copilul un an roxana-79 roxana-79 Buna, Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea informatie - daca mama se intoarce din cocediu de ingrijire copil inainte de implinirea varstei de un an, aceasta ... (vezi toată discuția)