avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum poate fi achitata o sulta unui beneficiar cu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum poate fi achitata o sulta unui beneficiar cu adresa ,CI si CNP necunoscute

Buna ziua,
Va rog sa-mi raspundeti cum poate fi achitata o sulta unui beneficiar al carei adresa ,CI si CNP sunt necunoscute,In timpul procesului s-au folosit toate mijloacele legale ptr, a fi gasit ,nu a mai fost vazut de aproape 19 ani.Procesul s-a incheiat in februarie 2009
Multumesc anticipat.

Ultima modificare: Luni, 19 Octombrie 2009
eugen43, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters97658 , utilizator 18:07, 19 Octombrie 2009
buna ziua!
dreptul de a mai cere sulta s-a prescris, potrivit disp. decret lege 167/1958.
puteti promova o actiune in instanta care sa constate inexisteta dr paratului.
dar se pune problema de citarea acestuia....se va ajunge probabil la citarea prin publicitate.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita codrutz2007 codrutz2007 Am o necunoscuta pt.o executare silita! Un proces se termina 12.08.2010 si pe data de 13.06.2014 obtine incuviintare pt. executare silita, se poate pune in ... (vezi toată discuția)
Conditiile de prescriere a sultei si stergera ei din cartea funciara eugen43 eugen43 Buna ziua Va rog sa ma informati care sunt conditiile de prescriere a unei sulte si ce trebuie fact pentru stergerea acesteia din cartea funciara tinand cont ... (vezi toată discuția)
Sulta partaj judiciar NICKY13 NICKY13 In 2009 am iesit din indiviziune cu statul (Municipiul Bucuresti), prin hotarare judecatoreasca de partaj judiciar atribuindu-mi-se un apartament in natura, ... (vezi toată discuția)