avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie alimentara neplatita
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie alimentara neplatita

Buna ziua ! Sunt divorțată , Ar trebui sa primesc pensie alimentară pt copii, dar nu am de unde.Fostul meu soț trăiește la o mănăstire și nu are nici un venit.Faptul că am trecută pe hârtie suma, mă afectează la calculul alocației de susținere a familiei.Ce trebuie sa fac pentru a dovedi că eu nu primesc acești bani ? Menționez că nu am cu cine mă judeca.Fostul soț trăiește în lumea lui,nu are nici un venit și la un om" dus deja cu pluta" nu ai ce sa ii ceri. Va mulțumesc anticipat pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 15:45, 31 Ianuarie 2018
Buna ziua,
Va sfatuiesc sa va adresati instantei sa se stabileasca o pensie (actualizata) si sa va adresati STARETULUI manastirii care, din veniturile manastirii va va trimite acea suma.
Chiar daca fostul sot s-a calugarit (asta nu inseamna ca e dus cu pluta ci ca asta a simtit el) si a depus un juramant de saracie asta nu inseamna ca prin munca sa nu realizeaza un venit (macar cel minim pe economie) astfel incat Staretul , care poate fi asimilat cu angajatorul, va poate trimite acea pensie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara belgia anadoina anadoina Buna ziua, avem urmatoarea situatie; -divort in 2007 in urma caruia minorul este incredintat mamei si tatal propune sa plateasca o pensie alimentara de 280 ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara/de intretinere in timpul casatoriei Diamandi Diamandi Buna ziua. Sunt casatorita de 14 ani. Sotul este plecat la munca in strainatate de 3 ani. Impreuna avem un copil minor. In ultimul an nu a mai trimis decat ... (vezi toată discuția)
E calomnie cuvintul "curva" dar nerostit? dm1.ro dm1.ro Buna seara. Sotul meu, usor coleric, a insinuat ca o anumita domnisoara de unde a lucrat, traieste cu un calugar, deci sunt iubiti. Acea domnisoara l.a dat in ... (vezi toată discuția)