avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 291 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Reconsiderare activitate independenta in dependenta
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Reconsiderare activitate independenta in dependenta

Va rog sa imi spuneti in ce conditii un angajat la o firma SRL poate avea atat contract individual de munca cat si contract de SRL. Obiectul de activitate aceeasi la ambele firme.
Adica SRL denumit X are o angajata cu contract individual de munca. Aceasta angajata prin SRL-ul lui Y are contract prestari servicii tot cu firma X. Presteaza servicii si emite facturi lunar pentru firma X. Adica incasaza de la aceeasi firma venituri sub 2 forme.
Exista incombatibilitate sau ceva care nu corespunde pentru cod fiscal? Din punct de vedere legal este in regula?
Ultima modificare: Miercuri, 31 Ianuarie 2018
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Contract individual de munca si contract prestari servicii aceeasi persoana brigite brigite Buna ziua, Va rog sa imi spuneti in ce conditii un angajat la o firma SRL poate avea atat contract individual de munca cat si contract de SRL. Obiectul de ... (vezi toată discuția)
Angajat dar si prestator de servicii pfa popescu leontina popescu leontina va rog sa va spuneti punctul de vedere in urmatorul caz. Sc are angajata o persoana cu contract individual de munca. Aceeasi persoana are contract prestari ... (vezi toată discuția)
Inregistrare primire bunuri fara plata (prejudiciu) bestb bestb Buna ziua! Am avut un litigiu cu o societate. S-a procedat la incheierea unei intelegeri din care reiese ca soc respectiva isi asuma greselile si - ca ... (vezi toată discuția)