avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cum pot afla un număr de dosar
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Cum pot afla un număr de dosar

Buna ziua am si eu o întrebare cum pot afla un număr de dosar din străinătate (Polonia) an tot căutat pe net si nu găsesc mulțumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: Eugenia 123 , utilizator 11:23, 1 Februarie 2018
Incercati la acest link:
[ link extern ]
Buna seara ma scuzați de deranj am intrat pe linkul ce mi lati dat si nu pot căuta numărul de dosar eu vreau sa caut un număr de dosar a unui deținut din Polonia va rog ajutatima mulțumesc din suflet.
Adresati-va unui av polonez,ca avocati romani nu avem cum sa cunoastem daca in Mozambic,Polonia sau Argentina exista site-uri similare cu portal just ,unde se pot afla informatii despre un dosar introducand numele partilor sau nr dosarului respectiv.
Mulțumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Program vizita Elenaralu31 Elenaralu31 Buna seara,cum pot afla daca avocatul meu a introdus dosarul in rol ,pentru ca ma tot amana de aproape trei luni ,ba ca sunt in concediu ba ca sunt in greva ... (vezi toată discuția)
Site cu termene de judecata OANA GORAN OANA GORAN aveti idee care este site-ul in care gasesc info privind dosarele pe rol, stiu ca exista info despre dosarele aflate pe rolul tribunaleor si judecatoriilor ... (vezi toată discuția)
Verificare inregistrare dosar la judecatorie dorel13 dorel13 Cum pot verifica daca avocatul a depus cerere de chemare in judecata pentru impartirea unui teren intre rude (mostenire)? I-am platit de 7 luni avocatului ... (vezi toată discuția)