avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 773 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... CASS și cas PFA
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

CASS și cas PFA

Am un PFA , mi-a venit de plata cass și cas 2013 , 2014, 2015 , și 2016 , eu in acea perioada aveam și contract de munca la o firma . E corect sa plătesc cass și cas chiar dacă aveam contract de munca și mi se opreau și la servici?
Cel mai recent răspuns: dorelushu , utilizator 07:32, 2 Februarie 2018
Nu e corect, teoretic, dar asa a spus legea pana acum, si asa spune in continuare. Acum se gandeau si ei sa nu se mai plateasca decat de la un singur venit, nu de la toate.
Pana acum, si cred ca si in anul asta, daca ai 3 venituri, sa spunem un contract de 8 ore, un part time de 2 ore si un pfa...platesti de trei ori contributiile. De ce ? Rapsunsul este simplu...pentru ca pot sa o faca, sa ia de trei ori, de parca, cum spunea odata cineva, stai in trei paturi la spital, sau iti dau 3 aspirine in loc de una.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatii ce revin unui pfa fara activitate flory_a42 flory_a42 Buna ziua! Pentru un PFA care in anul 2015 nu a avut activitate (nu a avut venit) ce trebuie facut astfel incat sa nu apara datorii la impozit si la ... (vezi toată discuția)
Platitor de cas si cass de 2 ori? otilianicolescu otilianicolescu Daca eu sint angajata si platesc deja cas si cass, ca pfa e obligatoriu sa le mai platesc inca o data??? (vezi toată discuția)
Impozite, cas, cass 2013/2014 Routelange Routelange Salut, [b]Context:[/b] Am o problema, din mai 2013, luna in care m-am angajat nu am mai folosit PFA-ul. Trebuia sa il inchid sau sa il suspend dar din ... (vezi toată discuția)