avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Pret manopera contract
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Pret manopera contract

Am incheiat un contract de prestatii servicii cu valoare de manopera de 60 lei ml fara a specifica ca nu contine TVA.Beneficiarul imi refuza factura eu fiind platitor deTVA si am aplicat TVA la cei 60 lei
Cel mai recent răspuns: Remomting , utilizator 08:21, 1 Februarie 2018
In aceste conditii, contractul a fost incheiat in schimbul unui pret fara aplicarea de TVA.
In aceasta relatie, datorita aplicarii TVA, pretul s-a majorat astfel ca partea contractanta este nevoita sa achite mai mult.Situatia ar putea fi rezolvata prin intocmirea unui aditional
Ultima modificare: Miercuri, 31 Ianuarie 2018
ContSters454516, utilizator
Refuzind factura am ajuns la proces,unde trebuie sa dovedesc ca pretul negociat a fost fara TVA.
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare valoare contract nelu1968 nelu1968 Pe parcursul anului 2017, printr-o achizitie directa din SEAP, am incheiat un contract de servicii cu o societate pentru prestarea de servicii de consultanta. ... (vezi toată discuția)
Contract prestari servicii necesita neaparat o valoare? mdmilan mdmilan Buna sera, Sunt un PFA cu domeniu de activitate 1813 - Servicii pregatitoare pentru pretiparire. Vreau sa inchei contracte cu clientii. Este necesar sa ... (vezi toată discuția)
Dator dupa 2 ani STOICA MADALINA STOICA MADALINA Buna ziua. Acum 2 ani am incheai un contract de prestari servicii cu o firma de constructii pentru izolarea apartamentului. Pe conctract era specificat pretul ... (vezi toată discuția)