avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Prezentarea unui concediu medical catre angajator se ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Prezentarea unui concediu medical catre angajator se poate face si pe data de 5 din fiecare luna ?

Buna ziua
As dori sa va intreb daca pot prezenta catre angajator concediu medical chiar in data de 5 din luna sau este tarziu prezentarea in data de 5 ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:09, 1 Februarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Certificatul de concediu medical se prezinta platitorului pana cel mai tarziu la data de 5 a lunii urmatoare celei pentru care a fost acordat concediul. (art.36 alin.2 OUG 158/2005)

In speta,si pe data de 5 se poate depune certificatul medical la angajator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical DeeaR DeeaR Buna seara. Am avut concediu medical din data de 25.09.2018 pana in data de 28.09.2018. Nu am reusit sa depun concediul medical la angajator la data de 30 ptr ... (vezi toată discuția)
Buna ziua - când se plătește prenatalul? Anamariacosmina Anamariacosmina Asi dori sa stiu prenatalul si postnatalul se plateste in luna in curs sau luna urmatoare de la depunere la biroul sefului???multumesc astept un raspuns urgent ... (vezi toată discuția)
Decadere cojocaru cojocaru Stimati juristi, OUG 158/2005 a prevazut obligativitatea prezentarii certificatului de concediu medical la platitor pana cel târziu la data de 5 a ... (vezi toată discuția)