avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu medical
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu medical

Buna seara. Am avut concediu medical din data de 25.09.2018 pana in data de 28.09.2018. Nu am reusit sa depun concediul medical la angajator la data de 30 ptr ca a picat in weekend. Pana la ce data il pot depune? Angajatorul il poate refuza pentru ca nu poate incheia pontajul pe luna septembrie? Va mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:40, 1 Octombrie 2018
Pana pe data de 05.10.2018, puteti depune concediul medical la angajator.

Potrivit legislatiei in vigoare - art.36 alin.2 din OUG 158/2005 - , certificatul de concediu medical se prezintă plătitorului până cel mai târziu la data de 5 a lunii următoare celei pentru care a fost acordat concediul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prezentarea unui concediu medical catre angajator se poate face si pe data de 5 din fiecare luna ? Morisca10 Morisca10 Buna ziua As dori sa va intreb daca pot prezenta catre angajator concediu medical chiar in data de 5 din ... (vezi toată discuția)
Concediu medical obligatoriu la plata? stelutamonica stelutamonica Buna ziua, Am si eu urmatoarea problema:o salariata este in CM din 22.06.09.A sunat la firma sa spuna ca are concediu medical, dar atat. Pe 1iulie ma ... (vezi toată discuția)
Concediu medical prezentat la plata cu intarziere dana_b1702 dana_b1702 Un certificat medical depus la angajator dupa 2 luni de la eliberarea lui se mai poate plati? Multumesc anticipat pentru raspuns. (vezi toată discuția)