avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 603 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Hotărâri CEDO
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Hotărâri CEDO

Buna seara ! Stiti cumva ce hotărâri s-au luat de la CEDO in privinta condițiilor din penitenciare ? Pe 25 ianuarie trebuia sa se prezinte planul din partea ANP ului din cate stiu eu , dar nu am gasit nicio decizie luată. Credeti ca se va da hotărârea pilot ?
Cel mai recent răspuns: BiancaBB , utilizator 23:50, 31 Ianuarie 2018
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care este dreptul a 2 minore atunci cand tatal lor a murit intr-un incident in unul din penitenciarele din romania? marystanga marystanga Buna ziua! As dorii sa-mi spune-ti va rog cum as putea obtine dreptul celor doua fetite minore intr-un proces care dureaza de 4 ani si nu s-a rezolvat nimic ... (vezi toată discuția)
Dosar de retrocedare cedo mariaextra mariaextra Buna ziua! Am si eu 2 intrebari: 1) S-a publicat vreo [u]Decizie din partea C.E.D.O[/u] cu privire la \\"Legea Proprietatii\\" 165/2013 in urma expirarii ... (vezi toată discuția)
Omor calificat marystanga marystanga Buna seara. In anul 2008 in luna octombrie tatal a doua fetite minore in varsta de 29 de ani a fost arestat deoarece a fost prin fara carnet la volanul unei ... (vezi toată discuția)