avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 807 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Formular 600 și accesarea fondurilor nerambursabile
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Formular 600 și accesarea fondurilor nerambursabile

Bună ziua. Sunt proaspăt înființat al unui PFA. Nu sunt plătitor de tva. Îmi desfășor activitatea într-un spațiu închiriat. Conform formularului 061 am ales Determinarea venitului net în sistem real și individual. Am fost angajat până în luna ianuarie cu contract de munca. Din luna aceasta mi-am dat demisia. Întrebare :
1. Ce formular să completez deoarece doresc să fiu asigurat în continuare și să beneficieze de asigurările medicale?
2. Referitor la fondurile nerambursabile credeți că aș avea o șansă sau gândesc mult prea inocent. Menționez că aș dori să-mi extind afacerea (coafor și frizerie).
Vă mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 11:43, 1 Februarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, depuneti declaratia 600 in care bifati varianta ca optati sa va asigurati chiar daca din d220 dupa venitul estimat trecut de dumneavoastra pentru anul 2018 nu ar trebui.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se dau fonduri nerambursabile 100%? dydy16 dydy16 se dau fonduri nerambursabile 100%?---daca da....pe ce domeniu. -cate puncte de lucru pot deschide ? -cat este aportul meu din proiect? -trebuie sa am ... (vezi toată discuția)
Termen de depunere declaratia 220 Silvasanu Silvasanu Buna ziua, La inceputul anului, in 2 ianuarie 2014 am intrebat cand se depune, printre altele, declaratia 220 si mi s-a spus ca pana in 31 ianuarie ,iar acum ... (vezi toată discuția)
Ce pasi trebuie sa urmeze o i.i. de-a lungul anului? staycu staycu Buna ziua, Am infiintat o Intreprindere individuala in februarie 2014. Nu am angajati, lucrez pe cont propriu, contabilitatea o tin eu in partida ... (vezi toată discuția)