avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cercetare disciplinara vs incetare CIM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cercetare disciplinara vs incetare CIM

Am un coleg care a fost in co pana in data de 12.01.18, iar din data de 15.01 nu s-a prezentat la serviciu.
I s-a facut referat de cercetare disciplinara cu data de convocare 01.02.
In data de 31.01 primesc pe mail de la persoana respectiva cerere de incetare cim( cu acordul partilor) tot cu 01.02, aceeasi data din convocator.
Cum judec problema, ca este clar ca nu va venii la cercetare disciplinara.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:23, 1 Februarie 2018
Puteti lua in considerare cererea lui de incetare a c.i.m. si sa clasati cercetarea disciplinara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cercetare disciplinara pentru absente nemotivate Buddy Buddy Sotia mea si-a informat verbal directorul ca urmeaza sa-si ia un concediu fara plata timp de 6 saptamani pentru rezolvarea unor probleme personale, nu a primit ... (vezi toată discuția)
Absente nemotivate urmate de demisie freeasabird freeasabird Buna ziua, Am urmatoarea situatie: Un angajat nu s-a mai prezentat la serviciu din data de 3 ianuarie 2011 si pana in prezent. In data de 25 februarie s-a ... (vezi toată discuția)
Cercetare disciplinara - absente nemotivate AndradaCristu AndradaCristu Buna ziua, o Societate se confrunta cu urmatoarea problema: angajatul nu a revenit la serviciu dupa perioada de CO (05.01.2017). Societatea nu a avut ... (vezi toată discuția)