avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1131 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Credit prima casa
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Credit prima casa

Buna ziua. Cumnatul meu are un apartament luat cu programul prima casa. Pentru a putea obține diferenta de bani a fost nevoit să gireze cu o garsonieră. Ambele (ap. si garsoniera) sunt ipotecate. Ar vrea sa se mute intr un apartament mai mare.se poate acest lucru? Daca da, cine se ocupa de vanzarea apartamentului luat prin prima casa? Banca sau el? Garsoniera va ramane tot ipotecata?.va multumesc anticipat?
Cel mai recent răspuns: Cassandra2017 , utilizator 18:57, 1 Februarie 2018
1. Se poate muta oricând.
2. De vânzarea apartamentului se ocupă proprietarul. Dacă se ajunge la executare silită se va ocupa un executor judecatoresc.
3. Garsoniera rămâne ipotecata pana se plateste intreg creditul sau, in mod miraculos, renunta creditorul la aceasta garanție.
Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita imobil luat prin prima casa din cauza neplati credit nevoi personale silbv silbv sotul este coplatitor la doua credite de nevoi personale,care sunt pe numele fratelui sau.nu sau mai platit ratele si sa ajuns la executare silita si proprire ... (vezi toată discuția)
Credit bancar, pe baza nudei proprietati badaxel badaxel Buna ziua. Am cumparat o propietate, in Oradea, un apartament cu 3 camere, in 2004, de la sotul mamei mele, care dobandise bunul inainte de casatoria cu ea. ... (vezi toată discuția)
Posibilitate de vanzare apartament ipotecat ktajaws ktajaws Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns in urmatoarea problema: Doresc sa cumpar prin programul Prima Casa o garsoniera de la sora mea, ce a fost ... (vezi toată discuția)