avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... MOD DE ACORDARE A INDEMNIZATIEI DE HRANĂ IN SPITALE, ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

MOD DE ACORDARE A INDEMNIZATIEI DE HRANĂ IN SPITALE, INCEPÂND CU IANUARIE 2018

Bună ziua! Se poate acorda indemnizația de hrană , personalului angajat într-un spital public, pe cardul pe care se acorda contravaloarea tichetelor de masă, până la 31 decembrie 2017?

Alte discuții în legătură

Tichete de masa/ lg. 296 buna seara! ati mai intalnit vreo situatie in care intr-o institutie ... Daniela Mocanu Daniela Mocanu Buna seara! Ati mai intalnit vreo situatie in care intr-o institutie bugetara s-a plafonat valoarea totala anuala a tichetelor de masa la contravaloarea a 2 ... (vezi toată discuția)
Impozitare indemnizatie de hrana? claudia.tanase claudia.tanase Buna ziua! Ma numesc Claudia Tanase si am si eu o intrebare: indemnizatiile de hrana se impoziteaza? Va multumesc anticipat! (vezi toată discuția)
Indemnizatia de hrana sanda1956 sanda1956 Doresc sa stiu care este actul normativ prin care salariatii unei primarii pot primi indemnizatie de hrana (vezi toată discuția)