avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... urmarire penala - proces penal - proces civil - ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

urmarire penala - proces penal - proces civil - recuperare bani furati din firma

Buna ziua.
Am un litigiu cu o persoana care a delapidat compania.
In acest moment, urmarirea penala este pe sfarsite.

Urmeaza cel mai probabil un proces penal

Pe civil, am inteles ca banii nu se mai intorc daca nu dau in judecata persoana in primii 3 ani.

Desi persoana in cauza a furat o suma considerabila, mai am sanse sa recuperez suma dupa acesti 3 ani ?? Avand in vedere ca procesul penal poate dura si 3 ani.

Multumesc.

Alte discuții în legătură

Cum imi recuperez banii ? contragica contragica Buna ziua, detin o firma de materiale de constructii in urma cu 3 zile un agent angajat de al meu a disparut cu toti banii pe care ii incasase in ziua aceea, ... (vezi toată discuția)
Civilul si penalul Florentina_A Florentina_A A avut loc un proces penal cu privire la o acuzatie de delapidare. In cadrul lui, procuratura a emis o rezolutie de netrimitere in judecata. Dupa incheierea ... (vezi toată discuția)
Situatie incerta salariat nimar nimar Un salariat a primit bani AVANS de la firma unde este angajat, un SRL cu capital privat. Salariatul nu a depus Decont justificativ pentru sumele primate si ... (vezi toată discuția)