avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 224 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Amenda RATB
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Amenda RATB

Buna ziua. In urma cu cateva zile am fost verificat de controlul RATB in tramvai. Mentionez ca am refuzat verificarea cardului abonament, am refuzat sa ma legitimez, doar am prezentat un card nominal reincarcabil pe care controlorii l-au scanat. Nu am semnat absolut nimic, mi s-au fluturat niste hartii prin fata si mi s-a spus ca mi-au facut o poza, ca m-au gasit in ceva baza de date a RATB si ca voi primi amenda acasa. Astazi la verificarea cardului bancar constat ca firma in cadrul careia sunt angajat m-a platit cu vreo 550 de lei mai putin.
As vrea sa stiu daca este posibil sa fiu identificat pe baza acelui card nominal reincarcabil din moment ce acesta nu se face pe baza unui act de identitate sau alte date personale; si as vrea sa stiu daca este posibil ca valoarea amenzii sa fi fost retinuta din salariu direct de la angajator fara ca eu sa fi primit orice fel de instiintare de la angajator sau de la alta autoritate publica.
Cel mai recent răspuns: Claudiu218 , utilizator 19:05, 9 Februarie 2018
Mai bine verificati fluturasul de salariu.
UPDATE: A fost doar o eroare la plata salariului, iar restul banilor mi-au fost platiti de catre angajator. Se pare ca toata povestea cu RATB a fost doar coincidenta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestare amenda ratb alexbodr84 alexbodr84 Buna ziua, Pot sa contest o amenda RATB in urmatoarea situatie penibila? Deoarece am avut nevoie sa ajung luni dimineata intr-o anumita zona din bucuresti ... (vezi toată discuția)
Amendă ratb Florin1998 Florin1998 Salutare. Am primit amendă de la controlori ieri. Îmi expirase abonamentul. Când m-au dat jos, nu m-au legitimat, nu mi-au făcut proces verbal, în schimb ... (vezi toată discuția)
Amenda AndreeaP. AndreeaP. Povestea mea este urmatoarea... Am fost nevoita sa merg cu tramvaiul,pentru asta am fost si mi-am pus cateva calatorii pe card .Ma urc in tramvai,validez ... (vezi toată discuția)