avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 807 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Calcul concediu medical dupa CCC
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Calcul concediu medical dupa CCC

Buna ziua,
Pe 09.02 voi incepe serviciul dupa ce am stat 1 an si 10 luni in CCC (incep cu 61 de zile mai devreme, pentru a beneficia de stimulentul de insertie). In ce fel ma poate afecta daca imi iau concediu medical in perioada 09.02-28.02? Imi afecteaza in vreun fel negativ indemnizatia sau salariul? Multumesc
Ultima modificare: Joi, 1 Februarie 2018
Dany57, utilizator

Alte discuții în legătură

Beneficiere stimulent de insertie Mirela_2013 Mirela_2013 Buna ziua! In cazul in care tatal nu a recunoscut copilul, pentru a beneficia de stimulent de insertie trebuie sa ma intorc tot cu o luna mai devreme? Sau pot ... (vezi toată discuția)
Concediu medical dupa terminarea ccc/stimulent insertie july_pink2003 july_pink2003 In 3 ian 2013 mi se va finaliza CCC-ul de 1 an. Doresc sa stiu daca pot sa beneficiez de : -stimulent de insertie.O sa-mi reiau serviciul mai devreme pe 1 ian ... (vezi toată discuția)
Stimulentul de insertie pentru tata anamaria982 anamaria982 daca sotul meu lucreaza de 6 luni la stat cu contract pe perioada 3 ani are dreptul sa primeasca stimulent de insertie sau ccc pentru copil daca eu nu am loc ... (vezi toată discuția)