avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 283 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Vreau sa stiu- evitare poprire
Discuție deschisă în Executare silită

Vreau sa stiu- evitare poprire

În cazul în care angajatorul plătește salariul angajatului cu bani cash (bani în mana) și nu prin intermediul unui cont bancar,acest salariu poate fi poprit sau executat silit?
Ultima modificare: Vineri, 2 Februarie 2018
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:05, 2 Februarie 2018
Da, se poate. Firma primeste ordinul de poprire si vireaza suma poprita dand agajatului restul de bani in mana
Exista vreo modalitate pt ca salariul sa nu poată fi executat silit cu 1/3 și care ar fi aceasta? Sper ca mi-ați dat un răspuns avizat,vreau sa știu dc sunteți avocat
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu exista, nu va mai bateti capul. Angajatorul e obligat sa va retina la cererea executorului care a infiintat poprirea.
Ce puteti face e sa contestati executarea daca aveti motive. Daca aveti o situatie mai grea, puteti cere sa vi se infiinteze poprire pe mai putin de 1/3.
Aici sunteti pe un forum, nu raspund doar avocati, daca vreti sa discutati cu un avocat, mergeti dvs la cabinetul unui avocat.
Apoi, cf regulamentului, nu puneti de mai multe ori aceeasi intrebare, nu deschideti subiect noi cu aceeasi problema, multumesc.
Ultima modificare: Vineri, 2 Februarie 2018
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Știe cineva- evitare poprire Fori Fori Exista vreo modalitate ca salariul plătit prin intermediul unui cont bancar sau cu bani cash ,în mana, sa nu poată fi poprit și care ar fi aceea (excludem ... (vezi toată discuția)
Poprire cont Crstianavelena Crstianavelena Buna ziua, dacă voi încasa salariul in mâna mi se va mai pune poprire? Sau doar dacă am cont de salariu (card) deschis? Nu lucrez, in trecut aveam ... (vezi toată discuția)
Poprire cont Roxana Popa Roxana Popa ce se intampla cu o poprire pe un cont in care nu vor mai intra bani,deoarece era cont pt salarii?daca in urma unei viitoare angajari imi voi deschide cont la ... (vezi toată discuția)