avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1053 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bani falsi
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bani falsi

Buna ziua! Recent am vandut un telefon fara contract v-c, prin intermediul platformei olx. Am sesizat faptul ca bancnotele care mi-au fost date sunt false (€). As dori sa stiu ce as putea sa fac in aceasta situatie, daca as putea da in judecata in vederea recuperarii daunelor materiale si morale, in cazul in care acestea se pot invoca. Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: -ELLA- , utilizator 03:06, 2 Februarie 2018
Buna seara!

Adresati-va politiei. Pe bancnotele romanesti, de exemplu este scris ca falsificarea lor se pedepseste conform legilor.
Cititi codul penal si cel de procedura [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bani falsi kingrusten kingrusten Buna ziua . Astazi am aflat ca am o bancnota falsa de 10 lei in portofel , am descoperit asta prin faptul ca am fost la magazin si casierul nu i-a primit ... (vezi toată discuția)
Rog urgent un raspuns - incercare schimb valutar bancnota falsa amellia amellia Am gasit o bancnota de 100 de dolari, si nestiind ca e falsa am incercat sa o schimb La schimbul valutar, bine inteles ca doamna a chemat politia Cu o seara ... (vezi toată discuția)
Bani falsi? calugaroctavia calugaroctavia Buna.am si eu o intrebare, un casier de la noi de la magazin, a luat ieri o hartie de o 100 de lei.asa ni s-a parut la prima vedere, dar seara am sezizat ca pe ... (vezi toată discuția)