Buna ziua . Astazi am aflat ca am o bancnota falsa de 10 lei in portofel , am descoperit asta prin faptul ca am fost la magazin si casierul nu i-a primit spunand ca sunt falsi si diferiti fata de una originala . Intradevar am verificat si nu sunt la fel.Intrebarea mea este , cum as putea proceda in cazul acesta ? Nu imi este pentru cei 10 lei , dar ma intreb daca pot face ceva sau ii arunc si gata :frantic:
Sunteti sigur ca sunt falsi? Stiu ca sunt mai multe "editii" ale bancnotei de 10 lei, cu mici diferente intre ele. Stiu de la cineva care lucreaza la o banca faptul ca la un moment dat chiar la ei a fost o confuzie cu privire la niste bancnote de 10 lei, ulterior lamurindu-se situatia - nu erau false, erau doar dintr-o emisiune mai noua.
Daca o predati la politie, asteptati-va sa fiti chemat ulterior pentru diverse declaratii.
Bancnota falsa
galina1
Bna ziua, ieri la serviciu am gasit o bancnota de 1000 de ruble false, clientul nu a vrut sa chemam politia dar a spus sa o rup si sa o returnez inapoi, eu am ... (vezi toată discuția)