avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Legea salarizării part time
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Legea salarizării part time

Buna dimineata. S-a aprobat legea salarizării part time? Sa fim plătiți ca cei de 8 ore , s-a mărit salariu la 1900? Stiu ca trebuia din ianuarie, însă la mine la munca m-a anunțat că de la 1 februarie se aproba legea. Multumesc. O zi frumoasă si usoara.
Ultima modificare: Vineri, 2 Februarie 2018
Alinaiionela85, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:17, 2 Februarie 2018
Sa fim plătiți ca cei de 8 ore

Ha, ha.. sper ca doar v-ati exprimat gresit, doar nu credeti ca munciti jumatate de norma si aveti acelasi salariu cu cel ce munceste norma intreaga..
La la 1 ian minimul e 1900, cel brut, v-o fi zis de feb ca atunci primiti salariul pe ian.
Nu exista niciun act normativ care sa prevada asa ceva.
Nu m-am exprimat gresit. Exista de mult discuția ca toti cei care lucrează part time să fie trecuți pe cartea de munca la 8 ore.

gi-jane2 a scris:

Ha, ha.. sper ca doar v-ati exprimat gresit, doar nu credeti ca munciti jumatate de norma si aveti acelasi salariu cu cel ce munceste norma intreaga..
La la 1 ian minimul e 1900, cel brut, v-o fi zis de feb ca atunci primiti salariul pe ian.

Asta a fost una din aberațiile guvernului.

Alinaiionela85 a scris:

Nu m-am exprimat gresit. Exista de mult discuția ca toti cei care lucrează part time să fie trecuți pe cartea de munca la 8 ore.

gi-jane2 a scris:

De la vorbe pana la fapte este cale destul de lunga ..... nu legea trebuie sa faca acest lucru , ci partilor c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributii la bugetele de stat pt c.i.m. cu timp partial de lucru prettydaniola prettydaniola Dorim sa angajam femeie de serviciu la bloc, cu norma partiala de lucru 6 ore zilnic 5 zile pe saptamana. Ne-am inteles asupra unui pachet salarial dupa cum ... (vezi toată discuția)
900 net - part time, 4 ore. - cat este salariul complet? fergus fergus E vorba, de fapt, de un loc de munca de 8 ore, pentru care abia, abia s-a stabilit salariul net de 900 lei - fiind, cica, o asa zisa \"perioada de ... (vezi toată discuția)
Salariul minim kostas_rx kostas_rx Angajatorul este obligat sa modifice salariul minim brut la 1900 lei? Daca da, de cand, trebuie semnat act aditional la contractul de munca? (vezi toată discuția)