avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1331 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... PIATA PRODUSELOR DE LUX - chestiuni juridice
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

PIATA PRODUSELOR DE LUX - chestiuni juridice

Buna,
Ma poate ajuta si pe mine cu niste idei si eventual bibliografie in redactarea unei lucrarari pe tema - aspecte juridice privind piata produselor de lux?

Multumesc aniticipat!
Cel mai recent răspuns: Costinel Burca , Contabil 17:32, 21 Octombrie 2009
...
Ultima modificare: Luni, 26 Octombrie 2009
pitzu_diana, utilizator
Sa nu uitati sa scrieti si despre outleturi , ca despre o modalitate eficienta de promovare a produselor , scapare de solduri si trecerea la productia de serie mare .
Si despre faptul ca multe produse de lux sunt fabricate in tari unde forta de munca este foarte ieftina si ca minorii sunt pusi sa munceasca tocmai ca aceste produse de lux sa aduca profituri si mai mari .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi de autor pentru acest forum PartidulRomaniaOnline PartidulRomaniaOnline buna, am un site pe care se dezbat diferite subiecte care devin propuneri iar mai apoi legi, dupa care sunt supuse la vot. Mai exact este vorba despre un ... (vezi toată discuția)
Primul termen informare trimestrială a proprietarilor cf. legii nr. 34/2015 Shareban Shareban Avand in vedere ca legea e din 11 Martie, publicata in MOF in 12 Martie, pana la ce data ar trebui sa primesc informarea trimestriala? Maxim până la 1 ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa cfv1000 cfv1000 Buna ziua Am nevoie sa imi fac un PFA si am nevoie de niste informatii. PFA-ul e pentru presatari servicii - programare web. Sunt web developer. Din cate ... (vezi toată discuția)