avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 777 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Când mă pot pensiona
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Când mă pot pensiona

Bună ziua sunt născuta pe 10 noiembrie 1962 până în prezent am 33 ani de muncă și încă mai lucrez.Din acești ani am lucrați 15 ani și 8 luni de grupa a doua .La ce vârstă mă pot pensiona.Multumesc
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 11:12, 2 Februarie 2018
Limita de varsta la 59 ani si 4 luni
Pensie anticipata sau anticipata partiala la 57 ani si 4 luni
Conditia de stagiu pentru pensie anticipata este de 40 de ani si 11 luni, fara stagiul asimilat(cursuri universitare de zi, pensie de invaliditate).
Conditia de stagiu pentru pensie anticipata partiala este de 32 ani si 11 luni, fara stagiul asimilat.
La acest moment aveti aproximativ 36 ani si 9 luni de stagiu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Varsta pensionare Georgetaberger Georgetaberger Buna ziua!Am un stagiu de cotizare de 36 ani din care 12 ani in grupa II de munca.sunt nascuta pe 22.09.1962.Doresc sa stiu cu cat mi se reduce varsta de ... (vezi toată discuția)
Pensionare anticipata vanatorul vanatorul Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti cand ma pot pensiona anticipat daca sunt nascuta in septembrie 1962 si am o vechime in munca de 36 ani si 4 luni, din care 8 ... (vezi toată discuția)
Am drept sa ies in pensie sau nu? roby roby roby roby Buna ziua sotia mea nascuta in 1962 are o vechime de 36 de ani in campul muncii din care 19 ani de grupa 2 restul grupa 3. As dori sa stiu cand are dreptul la ... (vezi toată discuția)