avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 994 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Pasaportul trebuie schimbat in functie de buletin
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Pasaportul trebuie schimbat in functie de buletin

Daca imi schimb buletinul din cauza schimbarii adresei de domiciliu in acelasi oras , trebuie sa schimb si pasaportul care are inca valabilitate?

Alte discuții în legătură

Schimbari de acte / documente in urma schimbarii domiciliului celeterm celeterm Schimbarea domiciliului dintr-un judet in altul implica schimbarea cartii de identitate. Aveti idee daca si permisul, talonul masinii, numarul, pasaportul? (vezi toată discuția)
Schimbare buletin si pasaport diana24 diana24 Urmeaza sa-mi fac pasaport zilele acestea. Dupa care sa imi schimb buletinul. Daca imi schimb buletinul, va mai fi valabil pasaportul? (vezi toată discuția)
Carte identitate - resedinta in strainatate + schimbare domiciliu in romania ContSters250855 ContSters250855 Locuiesc in Londra de 2 ani si in curand imi va expira cartea de identitate. Cartea de identitate curenta a fost eliberata in Bucuresti pentru ca acolo locuiam ... (vezi toată discuția)