avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 747 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... reziliere contract telekom
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

reziliere contract telekom

am incheiat un contract cu telekom pe data de 12.12.2017 pentru televiziune si net.la magazinul la care am facut cererea mi s-a spus ca abonamentul este de 10,80 euro fara tva pret final 13,80 euro.cind a venit primul angajat de la telekom si mi-a intalat netul am semnat un contract dar cind am citit despre ce este vorba am refuzat sa mai semnez si al doilea contract.este valabil contractul semnat numai intr-un singur exemplar?multumesc
Cel mai recent răspuns: romibaro , utilizator 12:37, 2 Februarie 2018
da

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract de telefonie la schimbarea denumirii operatorului mar71a mar71a Pe scurt: Sunt abonat Cosmote. Daca se schimba firma pot fi obligat sa devin abonat Telekom? Eu nu am semnat contract cu Telekom. Este valabil si pentru ... (vezi toată discuția)
Rezilire contract telekom mihaiddx mihaiddx In luna Septembrie 2019 am primit o motificare de la telekom ca abonamentele se vor scumpi. Daca nu sunt de acord cu cresterea pretului sa fac cerere de ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract telekom contact_blue contact_blue Buna seara. Anul trecut in luna August, am fost sunat de un agent Telekom, mai exact o doamna care mi-a facut o oferta, un abonament cu un telefon. Eu avand ... (vezi toată discuția)