Buna ziua! Am pierdut o adeverinta de vechime, de acum 4 ani.. asa cred, dar nu-mi amintesc sa fi fost inmanata odata cu decizia. Problema este ca patroana a inchis firma, probabil a si lichidat-o si s-a mutat din localitate, nu stiu exact unde. Am inteles ca aceasta adeverinta imi este necesara la depunerea dosarului de somaj, ca apare perioada lucrata. Mi s-a spus ca as putea merge la ITM sa fac cerere contra- cost sa primesc aceasta adrverinta. Nu stiu daca este adevarat. Sau spuneti-mi care ar fi solutia in situatia data... va multumesc!
Pentru perioada respectiva,ITM-ul nu va poate elibera adeverinta de vechime.
Incepand cu data de 01.01.2011 nu se mai inregistreaza la inspectoratele teritoriale de munca, contracte individuale de munca si nu se mai depun acte privind executarea, modificarea, suspendarea si incetarea acestora. Acestea se transmit in format electronic, in registrul general de evidenta a salariatilor.
Firma in faliment
Anderei G
Firma la care am lucrat avea sediul in alt oras cu punct de lucru in iasi. Eu mi-am dat demisia cu 2 ani inainte de a intra firma in faliment. La acel moment ... (vezi toată discuția)