avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Adeverinta vechime pierduta
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Adeverinta vechime pierduta

Buna ziua! Am pierdut o adeverinta de vechime, de acum 4 ani.. asa cred, dar nu-mi amintesc sa fi fost inmanata odata cu decizia. Problema este ca patroana a inchis firma, probabil a si lichidat-o si s-a mutat din localitate, nu stiu exact unde. Am inteles ca aceasta adeverinta imi este necesara la depunerea dosarului de somaj, ca apare perioada lucrata. Mi s-a spus ca as putea merge la ITM sa fac cerere contra- cost sa primesc aceasta adrverinta. Nu stiu daca este adevarat. Sau spuneti-mi care ar fi solutia in situatia data... va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:24, 2 Februarie 2018
Pentru ce perioada a fost acea adeverinta ?
Mai 2014 - noiembrie 2014 am inteles ca nu mi se aproba dosarul de somaj daca nu am aceasta adeverinta...

Cornel Vasile a scris:

Pentru ce perioada a fost acea adeverinta ?

Pentru perioada respectiva,ITM-ul nu va poate elibera adeverinta de vechime.

Incepand cu data de 01.01.2011 nu se mai inregistreaza la inspectoratele teritoriale de munca, contracte individuale de munca si nu se mai depun acte privind executarea, modificarea, suspendarea si incetarea acestora. Acestea se transmit in format electronic, in registrul general de evidenta a salariatilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma in faliment Anderei G Anderei G Firma la care am lucrat avea sediul in alt oras cu punct de lucru in iasi. Eu mi-am dat demisia cu 2 ani inainte de a intra firma in faliment. La acel moment ... (vezi toată discuția)
De unde imi fac rost de actele pentru somaj daca firma s-a inchis in timp ce eu eram in concediu de maternitate? ioanamariab ioanamariab Buna ziua Sunt din jud Mures, am lucrat la o firma 3 ani, in iunie 2012 am intrat in concediu de maternitate. Firma la care am lucrat a intrat in insolventa ... (vezi toată discuția)
Adeverinta loc de munca lilu2014 lilu2014 Pt dosarul de indemnizatie, inafara de angajator, se mai poate lua adeverinta si din alta parte? In cazul in care firma nu mai exista, angajatorul a plecat din ... (vezi toată discuția)