avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Infierea unei persoane care creaza probleme
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Infierea unei persoane care creaza probleme

Buna ziua!Am si eu o situatie in care nu vad inca o rezolvare sau nu stiu cum sa o abordez.In cateva cuvinte, sora mea a infiat un copil acum 33 de ani, dar fara a avea in proprietate cu sotul ei vreun imobil, imobilul in care locuieste impreuna cu sotul si fiica ei, fiind pe numale parintilor nostri.Situatia care s-a ivit, este faptul ca nepotul meu(cel infiat) are un comportament mizerabil (scandaluri, jigniri, cuvinte necuviincioase)la adresa mamei mele, a surorii, in speta la adresa tuturor celor din familie si in conditiile in care el nu participa cu absolut niciun leu la cheltuielile casei.Mama mea, in momentul de fata a ajuns la saturatie si vrea sa-l dea afara din casa.Ce poate sa faca in aceasta situatie si ce drepturi are nepotul fiind infiat?Cu multumiri anticipate!
Cel mai recent răspuns: elvercris , utilizator 18:02, 18 Februarie 2018
Nu are niciun drept, sa ceara evacuarea lui in instanta.
Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu uzufruct viager toxicool toxicool am o problema in legatura cu un imobil cumparat impreuna cu mama mea eu fiind cumparatorul nudei proprietati iar mama mea a titlului de uzufruct viager. Eu ... (vezi toată discuția)
Bună. suntem doua surori gemene și tatăl nostru sa căsătorit ... Feisan Feisan Bună. Suntem doua surori gemene și tatăl nostru sa căsătorit în urmă cu o altă femeie de 17 ani mama noastră e decedata de 19 ani. Dacă tatăl ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, va rog mult sa ma ajutati si sa ma indrumati in situatia ... Euroinvest Euroinvest Buna ziua, Va rog mult sa ma ajutati si sa ma indrumati in situatia pe care o voi relata. Santem cinci frati (toti adulti,unii dintre noi cu copii),nascuti ... (vezi toată discuția)