avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 819 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Datorie
Discuție deschisă în Executare silită

Datorie

Buna ziua! Am mai pus intrebare tot pe aceeasi tema cu datoria de la orange data la recuperatoro. Acum i a venit bunicii mele hotarare civila in care scrie ca este obligata sa plateasca tot, precizez ca nu are nimic pe numele ei.
Cel mai recent răspuns: Mazărea , utilizator 16:02, 5 Februarie 2018
Termenul general de prescriptie este de 3 ani si in cazul obligatiilor contractuale curge de la data cand obligatia devine exigibila si debitorul trebuia s-o excute.[Art.2.524(1)NCC].Daca bunica nu are nimic pe numele ei inseamna ca nu au ce excuta.Cine este trecut in contractul cu Orange dvs.sau bunica:?Daca sunteti trecut dvs.bunica nu are ce cauta ca parte intr-un astfel de proces.
In contract este trecuta bunica. Va multumesc din suflet pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In cat timp trebuie sa declare creditul exigibil banca ? ContSters307900 ContSters307900 Buna ziua! Doresc sa stiu cand ar fi putut incepe sa curga un eventual termen de prescriptie. Contractul a fost incheiat in 09.2008 pe o perioada de 6 ani iar ... (vezi toată discuția)
In baza unui contract de activitate sportiva, daca nu este platita ... Lavinia2478_3532 Lavinia2478_3532 In baza unui contract de activitate sportiva, daca nu este platita renumeratia aferenta unei luni, ce articole pot fi invocate impotriva clubului sportiv? ... (vezi toată discuția)
Notificare de plata dupa 6 ani?! lucka lucka buna seara tuturor, sper sa ma poata cineva lamuri. acum 6 ani am avut un cotract cu "Dialog" actuala "Orange", care a fost reziliat din cauza neplatii ... (vezi toată discuția)