avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Obligatii salariale la contract de mandat ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Obligatii salariale la contract de mandat asoc.proprietari

Buna ziua, ce obligatii salariale sunt datorate si se declara in Declaratia 112 pentru un contract de mandat (fara Revisal), pentru un pensioner angajat in functia de presedinte de asociatiede proproetari? Noi nu am declarant si platit CAS pana acum, doar CASS (angajat si angajator) si impozit 16%. In Declaratia 112 figuram ca nu suntem inregistrati ca platitori de CASS si impozit incepand cu luna noiembrie 2017, desi pana atunci nu am avut eroarea respectiva.
Cel mai recent răspuns: s.c.serv ad loc s.r.l. , utilizator 10:53, 3 Februarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
@simona.onciu, s-a publicat noul D.112, introduceti datele respective si vedeti ce rezulta.
Trebuie si CAS.
Nu va socati daca in CAM se ia somaj pentru pensionar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cor presedinte asociatie ion damaschin ion damaschin Buna seara, Va rog i-mi puteti comunica ce cod COR are presedintele asociatiei de locatari? Va multumesc! (vezi toată discuția)
Ce impozite ,taxe, etc se platesc la anaf pt un administrator de asociatie de locatari care are norma de baza intr-o unitate economica? paicaflorica paicaflorica In cadrul asociatie noastre se schimba administratorul-era pensionar si plateam CASS de 5,5% si CAS de 16% impozit la sursa.In cazul noului administrator,care ... (vezi toată discuția)
Contributia fnuass pentru presedintele si cenzorul asociatiei de proprietari Mitica49 Mitica49 Buna ziua, Neavand specializare in domeniul financiar-contabil, as dori sa ma lamuriti asupra urmatoarei probleme: notiunea de \"contributie de asigurari ... (vezi toată discuția)