avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1787 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Refacere mansarda
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Refacere mansarda

As fi interesata sa achizitionez un apartament intr-o mansarda construita in 2012 pe un bloc vechi. In 2016 acoperisul intregii mansarde a luat foc. Am inteles ca dupa cumparare trebuie sa cer un certificat de urbanism in care mi se va spune care sunt avizele si cum trebuie sa renovez acolo. Cel mai urat lucru pe care mi l-ar putea cere este un proiect nou( sa nu pot construi pe cel vechi intrucat dezvoltatorul nu vrea sa il dea) . Se mai ofera autorizatii pentru proiect nou de mansarda? Trebuie sa fac proiect pentru toata mansarda sau pot legal sa fac un proiect doar pentru apartamentul meu? In ce conditii pot renova acoperisul + interiorul apartamentului meu si care ai fi paşii ?
Cel mai recent răspuns: Habbabear , utilizator 10:41, 3 Februarie 2018
Sau poate nu au fost de acrod toti proprietarii sa reniveze(unii neavand asigurare nu au fost despagubiti si nu au avut bani de renovari) si probabil prin prisma asociatiei primăria obliga asociatia sa faca in totalitate acoperisul. Eu daca imi cumpar un singur apartament nu stiu daca pot repara doar la mine:(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine trebuie să repare acoperișul mansardei? Valentin60 Valentin60 Bună, locuiesc într-un bloc mansardat. Sa vândut cotă comuna reprezentând acoperișul blocului. Pe acest spațiu sa ridicat mansarda. Anul acesta ... (vezi toată discuția)
Inundatie apartament cauzata mansarda vecinului DianaMG DianaMG Buna ziua, Am achizitionat anul trecut un apartament la etajul 3/3. Deasupra apartamentului a fost construita acum 4-5 ani o mansarda. Dupa ... (vezi toată discuția)
Cine plateste reparatia la acoperisul blocului mansardat ovidiu1984 ovidiu1984 Buna seara. Am cumparat un apartament la mansarda.Doresc sa stiu daca am probleme cu acoperisul cine plateste?Presedintele asociatiei a spus ca terasa ... (vezi toată discuția)