avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Taiere de masa lemnoasa de pe o faneata
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Taiere de masa lemnoasa de pe o faneata

Detin un teren in proprietate care figureaza in registrul agricol ca faneata. Pe aceasta faneata au crescut in mod spontan salcami, care au format o padurice spontana (cateva zeci de salcami). Doresc sa tai acesti salcami si sa dau terenului agricol destinatia trecuta in acte, de faneata. Am fost informat ca am nevoie de aprobare de la primarie dar si de la ocolul silvic si ca trebuie sa platesc si anumite taxe (15 lei pe mc taiat). Este adevarat si daca da, in baza caror legi trebuie obtinute aprobarile necesare? Reafirm ca terenul respectiv nu figureaza ca padure si nici nu a fost vreodata padure.
Ultima modificare: Vineri, 2 Februarie 2018
andreipetcu, utilizator

Alte discuții în legătură

Detin un teren in proprietate care figureaza in registrul agricol ... Radu1785 Radu1785 Detin un teren in proprietate care figureaza in registrul agricol ca faneata, teren neimprejmuit Pe aceasta faneata au crescut salcami, care au format o ... (vezi toată discuția)
Exploatare faneata andreipalcu andreipalcu buna seara. am o mare nelamurire... detin o proprietate privata intabulat, CF cu titlul de FANEATA este un teren de 4,5 HA pe care se afla de fapt padure in ... (vezi toată discuția)
Teren impadurit: aplicabilitatea regimului silvic vasilica05 vasilica05 Buna ziua .Am o padure de salcami care sunt de peste 80 de ani ,se poate sa-i tai la ras ? sI daca sunt obligata sa dau padurile in paza ocolului silvic..Si ... (vezi toată discuția)