avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1215 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Detin un teren in proprietate care figureaza in ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Detin un teren in proprietate care figureaza in registrul agricol ...

Detin un teren in proprietate care figureaza in registrul agricol ca faneata, teren neimprejmuit Pe aceasta faneata au crescut salcami, care au format o padurice spontana (cateva zeci de salcami). Doresc sa tai acesti salcami si sa dau terenului agricol destinatia trecuta in acte, de faneata. Pot sa tai lemnele de pe teren sau o sa am probleme?
Terenul o sa fie trecut ca intravilan din toamna și as vrea să-l curat sa pot face ceva pe el.
Multumesc

Alte discuții în legătură

Taiere de masa lemnoasa de pe o faneata andreipetcu andreipetcu Detin un teren in proprietate care figureaza in registrul agricol ca faneata. Pe aceasta faneata au crescut in mod spontan salcami, care au format o padurice ... (vezi toată discuția)
Tulburare de posesie Caliman Carmen Caliman Carmen Tatăl meu deține conform titlului de proprietate 3388 metri pătrați de teren intravilan, pe care se află și casa. Acum 14 ani un vecin a plantat ... (vezi toată discuția)
Exploatare faneata andreipalcu andreipalcu buna seara. am o mare nelamurire... detin o proprietate privata intabulat, CF cu titlul de FANEATA este un teren de 4,5 HA pe care se afla de fapt padure in ... (vezi toată discuția)